Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, přírodní barviva - výtažek ( citrón, kurkuma, spirulina ), antokyanin z červeného zelí, koncentrát (červená řepa, ředkev, jablko, černý rybíz, světlice barvířská). Obsah kakaa - 39,9%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
BIO 100% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kakaových bobů odrůdy Criollo z Madagascaru zcela bez cukru. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kardamomem, vanilkou, špetkou chilli a skořice a je slazená cukrem z kokosových květů....
Bílá jahodová čokoláda.
Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 50% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou vanilkou a slazenou cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou horkou...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize ochucená plody tropické palmy Acai a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou...
Hořká, mléčná a bílá čokoláda s velikonočním motivem od Sokolata Agapitos 1944 ozdobená přírodními barvami.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.