Charakteristika: typické, klasické víno Naoussa tmavě rudé barvy. Přináší bohatý buket červeného ovoce, černého rybízu a švestky společně se sluncem sušenými rajčaty. Upoutá díky aroma, které víno získává díky zrání a vůní skořice a dřeva. Bohaté tělo, skvělá struktura, jemné taniny v závěru.
Podávejte při teplotě 16-18 °C. Víno skvěle doprovází tmavé maso, těstoviny s rajčatovými omáčkami a žluté sýry.
Zrání: 12 měsíců v dubových sudech
Možnost archivace: 8-10 let
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost Boutari bylo založeno v roce 1879 v Naousse. Dnes patří mezi top vinařství v Řecku a je ambasadorem řeckého vína po celém světě. Boutari vína jsou exportována do 45 zemí světa a získala přes 370 medailí v mezinárodních soutěžích.
Boutari vlastní 6 vinařství, a to v Naousse, na Santorini, Peloponésu, Krétě, Goumenisse a v Attice a také jedno vinařství v jižní Francii ve skvělém vinařském regionu Languedoc.