Aroma semínek a bylin, jemná chuť. Zavřete oči a jste v Řecku, na malém ostrově, kolem barvy Egejského moře, vy s přáteli na pláži a nebo na terase...a usrkáváte vaše ouzo. Jamas!
Složení:
Alkohol – Ouzo JIVAERI je vyráběno z vysoce kvalitního alkoholu ze zemědělské produkce.
Voda – křišťálově čistá, bohatá na minerály, z úpat hory Bohů - Olympu.
Semínka a byliny – v těch spočívá tajemství ouza. Jedinečné aroma Jivaeri ouza a jeho bohatá sametová chuť vzniká při destilaci 14 pečlivě vybraných aromatických semen a bylin jako jsou anýz, muškátový oříšek, finokio a další.
Dvakrát destilováno a dvakrát filtrováno.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodina Katsaros produkuje destiláty již od roku 1856. Už čtyři generace si předávají své zkušeností a tajemství tradiční výroby. Jedná se o nejstarší palírnu ouza v Řecku a tím pádem i na světě, protože právě zde se ouzo zrodilo!
Katsaros vyrábí ouzo a tsipouro, tradiční, ryze řecké destiláty, které odráží řeckého ducha, pohostinnost a řecký životní styl.