Složení: fíky, datle, celozrnná tahini pasta, bezlepkové ovesné vločky, pistácie, přírodní extrakt z verbeny, přírodní extrakt z citrónu, ovesná vláknina, mořská sůl. Neobsahuje přidaný cukr, lepek ani palmový tuk.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1464,4 kJ / 350 kcal, tuky 7,3g z toho nasycené mastné kyseliny 1,5g, sacharidy 62,1g z toho cukry 37,7g, vláknina 7,6g, bílkoviny 9,1g, sůl 0,1g.
Může obsahovat stopy sušených ořechů. Uschovejte na suchém a chladném místě.
Balení: 50g.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s mandlemi a vlašskými ořechy v krásném dárkovém balení.

Ručně vyráběná tyčinka ze sušených fíků z Kymi a mandlí, pořádná porce energie do kapsy. Kombinace měkké konzistence fíků a lehké příchutě skořice a hřebíčku, k tomu...

Fíkový sirupu je extrakt z fiků sušených na slunci, vody a listů růžové pelargónie. Sirup lze použít přímo na salát nebo jako osvěžení do jogurtu. Díky své noblesní sladké...

Ručně sbírané fíky z Kymi sušené na slunci. Ochutnejte naprosto skvělé fíky z ostrova Evia z vyhlášené oblasti Kymi, kde se fíky po generace sbírají ručně, suší na slunci a...

Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s mandlemi, vlašskými ořechy a fíky v čokoládě v krásném dárkovém balení.

Ručně vyráběný váleček ze sušených fíků z Kymi z řeckého ostrova Evia s pomerančem, hořkou čokoládou a kakaem je skvělá volba pro zdravou svačinku s pořádnou porcí energie do...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.