Složení: pšeničná mouka, burákové máslo (buráky, cukr, rostlinné oleje - řepkový, palmový, slunečnicový, bavlníkový, sůl, voda, polyglycerolestery mastných kyselin, mono a diglyceridy mastných kyselin, sojový lecitin), vejce, čokoládové kousky (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, slunečnicový lecitin, vanilka, obsah kakaa minimálně 49%), kukuřičný škrob, soda na pečení, kyselina citronová, fosforečnan sodný, potassium sorbate.
Obsahuje mouku, sóju, vejce, buráky. Může obsahovat stopy ořechů, mléka, sezamu. 200g.
Uschovejte na suchém a chladném místě. Po otevření spotřebujte do 10 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.