Složení: pšeničná mouka, jahodový džem 30% (jahody 45%, cukr, glukózový sirup, pektin, kyselina citrónová, příchuť), rostlinné oleje - palmový, slunečnicový, bavlníkový, voda, polyglycerolestery mastných kyselin, mono a diglyceridy mastných kyselin, cukr, sojový lecitin, vejce, máslo, čokoládové kousky (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, slunečnicový lecitin, vanilka, obsah kakaa minimálně 49%), kukuřičný škrob, soda na pečení, kyselina citronová, fosforečnan sodný, potassium sorbate, karmín.
Obsahuje mouku, sóju, vejce, mléko. Může obsahovat stopy ořechů, sezamu. 200g.
Uschovejte na suchém a chladném místě. Po otevření spotřebujte do 10 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.