Složení: tahini (rozemletá oloupaná sezamová semínka), polydextróza 30%, maltitol sirup 17%, isomalt 8%, steviol glykosid, kakao 1% mono a diglyceridy mastných kyselin, příchuť, výtažek z mydlice
Může obsahovat stopy ořechů.
200g.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s pomerančem, čokoládou, lískovými oříšky a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle...
Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s pistáciemi je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia východně...
Tradiční řecká sladkost Kourabiedes se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké máslové sušenky s celými mandlemi a karamelem jsou ručně vyrobené a chutnají skvěle.
Dárkové balení BAKLAVY - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta, mix 5 různých druhů. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle...
Tradiční řecká sladkost Loukoumi, ovocné želé obalené v cukru, zná asi každý, kdo někdy byl v Řecku. Dejte si kostičku ke kávě a váš den bude hned veselejší.
Ručně vyrobená celozrnná chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva je slazená stévií, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.