Výprodej -50%
Kód: 0602 |

77% BIO hořká čokoláda s kardamomem TROPICAL GLACIER kolekce PERU 75g KAKAU

229 Kč 239 Kč Sleva 4 % 305,33 Kč / 100 g
Vyprodáno

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kardamomem, vanilkou, špetkou chilli a skořice a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro opravdové milovníky.

 

Možnosti doručení
Kategorie: Čokolády a pralinky
? výrobek obsahuje: chilli,skořice,vanilka,kardamom
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká,BIO
? kategorie potravin: BIO
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní
Položka byla vyprodána…

Mnoho kmenů již v pravěku používalo kakao. Široký výběr druhů kávovníků rostoucích v tropické džungli v Peru tvoří základ lahodné čokolády s náznaky zemitých chutí.

Složení: čokoláda z kakaových bobů, kakaového másla ochucená kardamomem, vanilkou, chilli, skořicí a slazená cukrem z kokosových květů, vše v BIO kvalitě. Obsah kakaa minimálně 77%.

Bez alergenů - neobsahuje ani stopy lepku, sóji či mléka. Baleno ve 100% biologicky odbouratelném obalu.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 611 Kcal, tuky 45,0g (z toho nasycené mastné kyseliny 28,3g), sacharidy 45,2g (z toho cukry 29,9g), bílkoviny 6,9g, sůl 0,13g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

KakaulogoMajitelé firmy Kakau z Athén vyrábějící BIO čokolády žili nějakou dobu v Jižní Americe (Mexico, Peru, Guatemala) a studovali místní kulturu čokolády. Výroba jejich čokolády začíná pečlivým výběrem a studiem surových kakaových bobů, aby definovali způsob pražení, proces, při kterém se uvolňují vůně a chuť každého kávového bobu. Každá čokoláda vytváří zvláštní zážitek, je vyrobena ručně, ručně balena, aby si udržela co nejlepší chuť. Všechny čokolády Kakau jsou zabaleny v recyklovatelném papíře a vloženy do biologicky rozložitelného sáčku vyrobeného z dřevní buničiny, aby byla projevena úcta k přírodě, ze které čokoláda vzešla. Čokolády jsou slazené kokosovým cukrem, který se získává z neotevřeného květu kokosové palmy Cocos Nucifera. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale má výrazné tóny karamelu. Vyzkoušejte excelentní čokolády v BIO kvalitě vyrobené z těch nejlepších bobů z Jižní Ameriky. A čokoládová pomazánka s lískovými oříšky slazená kokosovým cukrem, je nejlepší jakou v životě ochutnáte! :-)

Kakau worship BIO cokolady