Kód: 2441 |

KUMABO 80% hořká čokoláda s vodkou, ananasem a pepřem 100g SOKOLATA AGAPITOS

139 Kč 139 Kč / 100 g
Skladem (1 ks)

Extra hořká 80% ručně vyrobená čokoláda KUMABO z kakaových odrůd Trinitario a Forestero (Tanzánie, Ghana, Sao Tome) v kombinaci s ananasem, vodkou, kousky kakaa a uzeným pepřem učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.

 

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Kategorie: Čokolády a pralinky
? výrobek obsahuje: skořice,zázvor,kajenský pepř
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní

Složení: Hořká čokoláda Kumabo 81% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), sušený ananas 14,5%, vodka 1%, kousky kakaa 3%, uzený pepř 0,5%. Obsah alkoholu: 0,5%.

Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů a sezamu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Sokolata Agapitos kvalitni cokolady ze SoluneFirma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik Sokolata_Agapitos_logoproslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.