Složení: Hořká čokoláda Kumabo 81% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), sušený ananas 14,5%, vodka 1%, kousky kakaa 3%, uzený pepř 0,5%. Obsah alkoholu: 0,5%.
Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů a sezamu.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej lanýžem a tymiánem s houbami, tymiánem,...
BIO 100% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kakaových bobů odrůdy Criollo z Madagascaru zcela bez cukru. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...
100% hořká čokoláda bez cukru s brusinkami, quinoa a skořicí pro opravdové milovníky hořké čokolády.
Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou bílou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej bazalkou se sušenými rajčátky a plátky mořské...
Bílá čokoláda posypaná kousky kakaa je slazená stévií a mohou si ji tak vychutnat všichni milovníci čokolády, kteří nesmí cukr.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.