Složení: čokoláda (34% kakaa - stévia a maltitol, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, vanilín), 10% kešu.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 60% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou špetkou kardamomu, vanilky, skořice zázvoru. Je slazená cukrem z...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...
Hořká, mléčná a bílá čokoláda Artisan Sokolata Agapitos 1944 barvená 100% přírodními koncentráty.
Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej lanýžem a tymiánem s houbami, tymiánem,...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize ochucená plody tropické palmy Acai a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou...
Pořádně velká, hořká, mléčná a bílá čokoláda nebo jen hořká s ručně dělaným nápisem. Můžete svého miláčka obdarovat nejen na Valentýna a další svátky, ale pokaždé, když si...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.