Složení: mléčná čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sojový lecitin, přírodní vanilková příchuť), lískové ořechy 10%. Obsah kakaa 31,6%.
Může obsahovat stopy lepku, sezamu a jiných ořechů.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
70% hořká čokoláda od Sokolata Agapitos je krásně krémová a extra hořká. Mňam!
Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 50% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou vanilkou a slazenou cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou horkou...
RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly ochucená chilli a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší...
Pěkné hořáká 80% čokoláda s kousky kakaa pro opravdové milovníky hořké čokolády.
Nejvyšší kvalita BIO kakaových bobů z vyhledávané odrůdy CRIOLLO z ostrova Madagaskar je ideální svačinka s vysokým obsahem hořčíku bohatého navitamíny a spousta minerálů....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.