Složení: burské oříšky 80%, mléčná čokoláda se slaným karamelem 19% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, karamelizovaný cukr 1,5%, sójový lecitin, koření, přírodní vanilkové aroma), sůl 1%.
Bez konzervantů, palmového oleje či trans mastných kyselin. Vhodné pro vegany.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte v suchu a chladu.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
BIO hořká čokoládová pomazánka bez cukru je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 94% mandlí, kvalitní kakaový prášek, vanilku a skořici. A to je vše! Neobsahuje žádný...
Lahodná BIO bílá čokoládová pomazánka obsahuje mix lískových oříšků a mandlí, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Je výborná na palačinky,...
100% přírodní produkt vyrobený z řeckého sezamu a medu je plný energie, skvělý na snídaní třeba na toast nebo sušenky, do dresingu na salát nebo třeba na domácí koláč.
Chuť sezamové pasty se snoubí s mandlemi! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Obsahuje jen 22,9% sacharidů,...
Tahini, tedy pasta z namletých neoloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...
Řecké pistácie ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.