Složení: tahini 58% (rozemletá oloupaná sezamová semínka), cukr, sušený slaný tmavý karamel (odstředěné mléko, syrovátka, cukr, máslo, sůl 2%, přírodní příchuť), slunečnicový a řepkový olej, sójový lecitin, příchuť. Obsahuje alergeny: sezamová semínka, mléko a sóju. Může obsahovat stopy lepku, buráků a jiných ořechů. Udržujte v suchém a chladném místě.
300g.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Lahodné máslo bez cukru obsahuje 65% lískových oříšků a lahodnou mléčnou čokoládu od tradičního výrobce čokolád ze Soluně Sokolata Agapitos. Namažte si domácí lívance nebo...
Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte si jí do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr
Chuť sezamové pasty se snoubí s mandlemi! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Obsahuje jen 22,9% sacharidů,...
Tahini, tedy pasta z namletých neoloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...
Nejen každé dítě miluje spojení lískových oříšků s kvalitní hořkou čokoládou. Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, se zmrzlinou, s pečivem, na...
Tahini, tedy pasta z namletých a oloupaných sezamových semínek, která se pěstují v okolí městečka Veroia západně od Soluně, je 100% přírodní produkt vyroben z těch nejlepších...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.