Složení: bílý a hnědý cukr, pšeničná mouka, palmový olej, kukuřičný škrob, nízkotučný kakaový prášek, čokoláda 4% (kakaová hmota, kakaové máslo, sójový lecitin, odstředěné sušené mléko, fruktóza, dextróza, glukózový sirup, máslový koncentrát, karamelová barva, příchuť čokolády, vanilín, sůl.
Může obsahovat stopy ořechů, vajec a sezamu.
Uchovejte na suchém a chladném místě.
135g.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Skvělé domácí chutney z čerstvých fíků a švestek v kombinaci s chilli papričkami a česnekem je ideální ke grilovaným sýrům nebo k masu.
Unikátní kolekce těch nejlepších sušených fíku z Kymi s mandlemi a fíky v čokoládě v krásném dárkovém balení.
Ručně vyráběná tyčinka ze sušených fíků z Kymi a vlašských ořechů, pořádná porce energie do kapsy. Kombinace měkké konzistence fíků a lehká příchuť skořice a hřebíčku. Křupavé...
Ručně vyráběný váleček ze sušených fíků z Kymi z řeckého ostrova Evia s pomerančem, hořkou čokoládou a kakaem je skvělá volba pro zdravou svačinku s pořádnou porcí energie do...
Ručně vyráběný váleček ze sušených fíků z Kymi z řeckého ostrova Evia se semínky lnu, dýně, slunečnice a sezamu je skvělá volba pro zdravou svačinku s pořádnou porcí energie do...
Ručně vyráběná tyčinka ze sušených fíků z Kymi a mandlí, pořádná porce energie do kapsy. Kombinace měkké konzistence fíků a lehké příchutě skořice a hřebíčku, k tomu křupavé...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.