Složení: kešu oříšky 87%, bílá mléčná čokoláda s jahodovou příchutí 10% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní barviva: červená řepa, jablko, černý rybíz, karmín, jahodová příchuť), kokos 3%).
Bez konzervantů, palmového oleje či trans mastných kyselin. Vhodné pro vegany.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte v suchu a chladu.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Fantastická BIO pistáciová pomazánka obsahuje pouze tři ingedience: 55% řeckých pistácií, loupané kakaové boby a cukr z kokosových květů. A to z ní dělá tu nejlepší pomazánku na...
Tahini je pasta z namletých a oloupaných sezamových semínek, kterou když smícháte se slaným karamelem, tak vznikne lahodná návyková pomazánka, kterou můžete chodit mlsat jen tak...
Lahodné máslo bez přidaného cukru obsahuje 85% mandlí a lahodnou mléčnou čokoládu od tradičního výrobce čokolád ze Soluně Sokolata Agapitos. Namažte si domácí lívance nebo...
Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr
Skvělá BIO mléčná čokoládová pomazánka obsahuje 35% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Výborná je na palačinky,...
BIO hořká čokoládová pomazánka bez cukru je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 94% mandlí, kvalitní kakaový prášek, vanilku a skořici. A to je vše! Neobsahuje žádný...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.