Složení: tahini 40% (rozemletá oloupaná sezamová semínka), cukr, sušená syrovátka, slunečnicový olej, odtučněný kakaový prášek 6%, dextróza, lískové oříšky 3%, palmový olej, sójový lecitin, příchuť. Obsahuje alergeny: sezamová semínka, mléko a sóju. Může obsahovat stopy lepku, buráků a jiných ořechů. Udržujte v suchém a chladném místě.
300g.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Fantastická BIO pistáciová pomazánka obsahuje pouze tři ingedience: 55% řeckých pistácií, loupané kakaové boby a cukr z kokosových květů. A to z ní dělá tu nejlepší pomazánku na...
Lahodné máslo obsahuje 87% kešu oříšků a lahodnou bílou čokoládu s příchutí jahod od tradičního výrobce čokolád ze Soluně Sokolata Agapitos. Namažte si domácí lívance nebo...
100% přírodní produkt vyrobený z řeckého raw nefiltrovaného borovicového medu a mastichového oleje z Chiu. Med je bohatý na vitamín B1, B2, E a spoustu dalších tělu prospěšných...
BIO hořká čokoládová pomazánka bez cukru je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 94% mandlí, kvalitní kakaový prášek, vanilku a skořici. A to je vše! Neobsahuje žádný...
Řecké pistácie ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.
Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte pomazánku třeba do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.