Složení: kešu oříšky 87%, bílá mléčná čokoláda s jahodovou příchutí 10% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní barviva: červená řepa, jablko, černý rybíz, karmín, jahodová příchuť), kokos 3%).
Bez konzervantů, palmového oleje či trans mastných kyselin. Vhodné pro vegany.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte v suchu a chladu.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze tří ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových květů. A to je vše!...

100% přírodní produkt vyrobený z řeckého raw nefiltrovaného borovicového medu a mastichového oleje z Chiu. Med je bohatý na vitamín B1, B2, E a spoustu dalších tělu prospěšných...

Chuť sezamové pasty se snoubí s lískovými oříšky, za jemného doprovodu mastichy! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají...

Užijte si zdravé mlsání a vychutnejte si jí do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření skladovat v chladu. 190gr

Lahodnou pomazánku z řeckých pistácií bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.

Fantastická BIO pistáciová pomazánka obsahuje pouze čtyři ingedience: 55% řeckých pistácií, loupané kakaové boby, cukr z kokosových květů a sůl. A to z ní dělá tu nejlepší...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.