Skvělá vína z vinařství LANTIDES

Lantides winery   Máte rádi víno? Ochutnejte jedno ze skvělých řeckých vín vinařství LANTIDES z řeckého Peloponésu. Aktuálně máme skladem šest vín z nabídky vinařství Lantides a všechna jsou skvělá! 
 ERGO - Sauvignon Blanc

Decanter_2017

Olymp-Wine-Bronze-2017

  Čerstvou novinkou roku 2017 je bílé suché víno ÉRGO SAUVIGNON BLANC, které nejen úžasně voní exotickým ovocem, ale také skvěle chutná. Loňský ročník tohoto vína získal bronzovou medaili v souteži vín Olymp awards 2017.
 Anosis λευκό - Μοσχοφίλερο Decanter_2017   Dále v naší nabídce najdete oblíbené suché bílé víno ANOSIS MOSCHOFILERO za skvělou cenu, jeho krásná květinová vůně a příjemně kyselkavá chuť zaujme všechny milovníky suchých bílých vín.
 Μικρή Κιβωτός λευκό - Μαλαγουζιά & Ασύρτικο medalla-decanter-2015   Dalším skvělým bílým suchým vínem je LITTLE ARK, které získalo bronzovou medaili na světové soutěži vín Decanter 2015. Má vůni a chuť zralého tropického ovoce a skvěle se pije k rybím pokrmům či jen tak v příjemné společnosti s hrstkou oliv a kousky voňavého sýra.
Μικρή Κιβωτός ερυθρό - Ξινόμαυρο & Αγιωργίτικο     Výběr z červených vín vinařství LANTIDES je snad ještě lákavější. Začínáme suchým červeným vínem LITTLE ARK, které zrálo dvanáct měsíců v dubových sudech a kromě skvělé vůně má také lahodnou a sametovou ovocitou chuť po ostružinách a švestkách.
Έργο Νεμέα ερυθρό - Αγιωργίτικο

DWWA-SILVER-2015

Olymp-Wine-Bronze-2017

  Výborné je taktéž červené suché víno ÉRGO NEMEA, které zrálo v dubových sudech celých 14 měsíců a získalo hned několik mezinárodních ocenění, jako byla stříbrná medaile na světové souteží vín Decanter 2015 a bronzovou medaili Olymp awards 2017.
Αέναον ερυθρό - Merlot

Olymp-Wine-Gold-2017

medalla-decanter-2015

Coucours Bruxelles

  Špičku mezi červenými víny vinařství LANTIDES pak zaujímá vynikající suché červené víno AENAON MERLOT, které díky pobytu po dobu 14 měsíců v dubových sudech získalo sametovou chuť a je vhodné k archivaci po dobu 8-12 let. Navíc získalo dokonce dvě zlaté medaile na soutěži Olymp awards 2017 a na Concours Mondial v Brusselu a bronzovou příčku získalo také na světové souteži vín Decanter 2015.
Přijďte ochutnat tato skvělá vína LANTIDES z Peloponésu a určitě najdete to, které bude lahodit Vaší chuti.