Přírodní kosmetika z Řecka

Většina z vás už ví, že u nás v Greek Market máme kvalitní olivový olej, lahodná vína a ty nejúžasnější oříškové pomazánky na světě :-) Víte ale také, že nabízíme přírodní řeckou kosmetiku?

Jelikož jsem v Řecku nějaký čas žila, začala jsem používat kosmetiku s olivovým olejem a bylinkami a vozila jsem ji asi 15 let sobě a kamarádkám. Když se nám pak narodil syn, záhy se u něj objevil atopický ekzém. Vyzkoušela jsem kde co, ale po žádné mastičce jsem nepozorovala rozdíl. Až jednou jsem na Krétě kupovala pár dárečků a z kočárku roztomile vykukoval náš blonďáček :-) a tak jsem dostala jako poděkování za nákup od majitele obchůdku mast z olivového oleje, včelího vosku a krétské bylinky Diktamos. Předával mi ji s tím, že bude zvlášť dobrá pro syna a ať se nebojím ji vyzkoušet. Asi za šest týdnů jsem volala přátelům na Krétu, že tuto mast nutně potřebuji sehnat. Naštěstí naši řečtí přátelé každoročně létají do Prahy, tak jsme měli vystaráno.

A nyní tyto výrobky najdete v naší prodejně a e-shopu, pět značek přírodní řecké kosmetiky.

BioSelect_productsBIOselect®  -  voňavá kosmetika s bylinkami, ingredience jsou z velké části v BIO kvalitě a samozřejmě pocházejí z Kréty. Milujeme jejich pleťové krémy, skvělý peeling s olivovými pecičkami a zejména dětskou péči, která tak úžasně voní medem a bylinkami. Oblíbená je také řada pro muže. 

 

 

Marcovita_productsMacrovita – nabízíme zejména voňavou dětskou řadu s ovsem a medem, máme i přípravky pro ta nejmenší miminka na plenkovou oblast. Na vaši cestu k moři pak jistě oceníte atraktivní opalovací řadu.

 

 

 

 

OlivOlioOlivolio – arganový olej, masticha, levandule – to jsou výtažky, o které své přípravky obohacuje Olivolio. Doporučujeme zejména jejich šampony, kondicionéry a úžasné vlasové masky, po kterých vaše vlasy budou jako hedvábí.

 

 

 

BodyFarm_productsBodyfarm – od této značky prodáváme zejména voňavé sprchové gely a tělová mléka a másla. Máme také hezká dárková balení, která doporučujeme jako vánoční dárečky.

 

 

 

 

BioaromaBioAroma – tato kosmetika je výjimečná tím, že je 100% přírodní a neobsahuje ani vodu, tudíž nemusí obsahovat žádné konzervanty. Tím, že jsou přípravky koncentrované, spotřebujete jich opravdu maličko a krém vám vydrží dlouhé měsíce. Kromě včelího vosku, olivového oleje a esenciálních olejů z krétských bylinek kosmetika neobsahuje nic jiného. Je tudíž vhodná zejména pro osoby s citlivou pletí a také pro ty, kdo se chtějí opravdu hýčkat.

 

Aktuálně máme AKCI a nabízíme nyní při nákupu nad 699,- Kč dárek zdarma – voňavé mýdlo nebo balzám na rty od BioAroma. Přijďte si vyzkoušet produkty z přírodní řecké kosmetiky a třeba i Vy objevíte to pravé pro Vás a Vaše blízké.

 

Štěpánka, Greek Market