Složení: mandle 85%, mléčná čokoláda bez přidaného cukru 15% (sladidlo stévia a maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma).
Bez konzervantů, palmového oleje či trans mastných kyselin. Vhodné pro vegany.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte v suchu a chladu.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Skvělá BIO mléčná čokoládová pomazánka obsahuje 35% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Výborná je na palačinky,...
Chuť sezamové pasty se snoubí s mandlemi! Zdravé mlsání bez přidaného cukru a zcela bez konzervantů, vhodné i pro ty, kdo si hlídají štíhlou linii. Obsahuje jen 22,9% sacharidů,...
Fantastická BIO pistáciová pomazánka obsahuje pouze tři ingedience: 55% řeckých pistácií, loupané kakaové boby a cukr z kokosových květů. A to z ní dělá tu nejlepší pomazánku na...
Lahodné máslo bez cukru obsahuje 65% lískových oříšků a lahodnou mléčnou čokoládu od tradičního výrobce čokolád ze Soluně Sokolata Agapitos. Namažte si domácí lívance nebo...
Fantastická BIO hořká čokoládová pomazánka je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 45% lískových oříšků, banánový prášek, kvalitní kakaový prášek a cukr z kokosových...
Tahini je pasta z namletých a oloupaných sezamových semínek, kterou když smícháte s kakaem a přidáte lískové oříšky, tak vznikne lahodná návyková pomazánka, kterou můžete...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.