Kód: 2450 |

Baklava GOLD s pistáciemi a mandlemi 175gr KOLIONASIOS

139 Kč 149 Kč Sleva 7 % 79,43 Kč / 100 g
Jsem na cestě z Řecka

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s pistáciemi a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Perfektní dárek pro přátele a rodinu nebo na takové to domácí mlsání. 

Možnosti doručení
Kategorie: Baklava, kataifi, chalva, loukoumi
? výrobek obsahuje: mandle,med,pistácie
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 21 dní
Položka byla vyprodána…

Složení: pšeničná mouka (lepek), cukr, pistácie z Aeginy 6,7%, mandle 2%, glukózový sirup, ztužené rostlinné tuky (slunečnicový a palmový olej), med, skořice, hřebíček, kyselina citrónová, disodium diphosphates, kukuřičný škrob, sorbát draselný, betakaroten. 

Skladujte na chladném a suchém místě. Může obsahovat stopy mléka, sezamu a jiných ořechů. 

Balení 5ks, 175g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Logo KolionasiosNikos Kolionasios se narodil v malé vesnici poblíž jezera v Ioannině ve středním Řecku. V jeho rodině již od třicátých let pekli různé domácí pečivo a samozřejmě baklavu, oblíbený tradiční řecký dezert z filo těsta. Když jeho babička Maria v kuchyni uklidila stůl a poprášila ho moukou, bylo jasné, že brzy rozbalífilo těsto a všichni se těšili na skvělou baklavu. Později se Nikos se svou ženou přestěhovali do Athén, kde úspěšně vedli pekárnu a cukrárnu. Základem úspěchu byla samozřejmě skvělá baklava podle rodinného domácího receptu.

Dnes patří baklava Kolionasios k nejlepším v Řecku, vyváží se do mnoha zemí světa a můžete si ji nyní koupit i u nás v GreekMarketu.

kolionasios_baklavas_092_1

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení