Složení: čokoláda ze 100% kákaových bobů (kakaová hmota 90%, kakaové máslo 10%), mandle 8%, lískové oříšky 7%, brusinky 5%, rozinky 5%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů a sezamu. Uschovejte na chladném a suchém místě.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2371kJ/567kcal, tuky 50,8g z toho
nasycené mastné kyseliny 26,6g, sacharidy 10,0g z toho cukry 2,2g,
bílkoviny 11,2g, vláknina 13,4g, sůl 0,02g.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená vanilkou a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší...

RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...

Bílá čokoláda s pomerančem Artisan Solokata Agapitos 1944.

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami kolekce CLASSIC s přírodními barvami. Originální dárek od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze Soluně od roku 1944.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.