Složení: čokoláda 100% kakaových bobů (90% kakaová hmota, 10% kakaové máslo), rozinky 16%, konopná semínka 3%, mák 2%, hřebíček 1%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů a sóji. Uschovejte na chladném a suchém místě.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
BIO 100% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kakaových bobů odrůdy Criollo z Madagascaru zcela bez cukru. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly ochucená chilli a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší...
Hořká 70% ručně vyrobená čokoláda SAO THOME z kakaové odrůdy Forastero v kombinaci s tymiánem, kardamomem, citrónem a uzeným pepřem učaruje všem milovníkům hořké čokolády...
Pěkné hořáká 80% čokoláda s kousky kakaa pro opravdové milovníky hořké čokolády.
Mléčná lahodná čokoláda bez cukru slazená stévií je ideální pro všechny mlsaly, co nechtějí nebo nemohou cukr.
Hořká, mléčná a bílá čokoláda Artisan Sokolata Agapitos 1944 barvená 100% přírodními koncentráty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.