Složení: hořká čokoláda 100% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkový příchuť). Obsah čokolády 56,3%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů a sezamu. Skladujte na suchém a chladném místě.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Pořádně velká, hořká, mléčná a bílá čokoláda nebo jen hořká s ručně dělaným nápisem. Můžete svého miláčka obdarovat nejen na Valentýna a další svátky, ale pokaždé, když si...
Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami bez cukru slazená stévií s přírodními barvami. Vyberte si nově kromě klasického designu také ART pralinky s originálními...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kousky kokosu a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té...
Hořká čokoláda s mixem oříšků se stévií.
Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej citrónem se sušenými rajčátky,...
Nejvyšší kvalita BIO kakaových bobů z vyhledávané odrůdy CRIOLLO z ostrova Madagaskar je ideální svačinka s vysokým obsahem hořčíku bohatého navitamíny a spousta minerálů....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.