Složení: čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť). Obsah kakaa 40,4%. Čokolády jsou ručně vyráběné a design se může oproti fotografii trochu lišit.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

BIO 65% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa s BIO mandlemi z ostrova Kea je vyrobená z kávových bobů odrůdy Criollo z Madagaskaru a je slazená cukrem z kokosových květů....

Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej BIO rozmarýnem se sušenými hřiby a...

70% hořká čokoláda od Sokolata Agapitos je krásně krémová a extra hořká. Mňam!

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly ochucená chilli a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší...

Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda MADAGASCAR z kakaových odrůd Criollo, Forestero a Trinitario v kombinaci s růžovým pepřem, skořicí a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.