Složení: mini pomeranče, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, konzervační látka (sorbát draselný), příchutě. Může obsahovat stopy ořechů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Mandarinková marmeláda s whisky zaujme nejenom děti :-) je skvělá na palačinky, čerstvý bílý chléb nebo na croissant. Výborně se hodí k zapečeným sýrům brie, camembert a podobným.

Zavařeniny různých druhů ovoce jsou v Řecku velmi oblíbené. Už méně známé je, že Řekové zavařují i různé druhy zeleniny, například lilky nebo rajčata. Vychutnejte si netradiční...

Tento lahodný džem ze zralých meruněk s hořkými mandlemi je zcela bez přidaného cukru oslazený sirupem z agáve. Ideální je na snídani, výborný na palačinky nebo croissant, ale i...

Tradiční sladkost HYPOVRICHIO, což znamená ponorka, je oblíbená sladkost řeckých dětí. Naberte kávovou lžičku hypovrichia a dejte ji do malé skleničky se studenou vodou. Ta se...

Tradiční sladkost HYPOVRICHIO, což znamená ponorka, je oblíbená sladkost řeckých dětí. Naberte kávovou lžičku hypovrichia a dejte ji do malé skleničky se studenou vodou. Ta se...

Zavařené mini fíky krásně voní a ještě lépe chutnají, přidejte je na snídani do jogurtu nebo si jeden občas dejte na lžičku, když vás hodí mlsná.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.