Barva medu je světle oranžová. Tymiánový med je považován za potravinu, která má tonické a antiseptické vlastnosti. Podle nedávného průzkumu se zdá, že tymiánový med má silný účinek proti mikroorganismům. Med může přirozeně krystaliozovat mezi 6-18. měsíci. 15gr. tymiánového medu má 52 kalorií.
Obsahuje: glukózu, fruktózu, sacharózu, prolin, draslík, sodík, vápník, mangan, zinek, železo, měď.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Jarní med z květů sbírají včelky nedaleko starověkého místa zvaného Argolida na Peloponésu. Květové medy obsahují mnoho minerálů a stopových prvků, které hrají důležitou roli...

Z řeckého ostrova Evia plného borovicových lesů a tymiánových keřů pochází lahodné medy.

Citrusovníky - pomeranče, mandarinky atp. jsou důležitým zdrojem nektaru při tvorbě citrusového medu. Melithi med je vyráběn v Argolidě. Doporučujeme med zkonzumovat co...

Mellona BIO raw med s tradičním kyperským karobovým sirupem, který je vyroben 100% z BIO karobu, neboli svatojánského chleba bez přidaných sladidel či konzervantů, nevypadá...

Raw med s čerstvě namletými lískovými oříšky a nic víc. Delikátní kombinace chutí je velmi lahodná a také plná živin. Vyzkoušejte skvělou pomazánku na čerstý bílý chléb, do...

Mellona raw med s tradičním kyperským karobovým sirupem, který je vyroben 100% z karobu, neboli svatojánského chleba bez přidaných sladidel či konzervantů, nevypadá sice jako...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.