Složení: tahini 58% (rozemletá oloupaná sezamová semínka), cukr, sušený slaný tmavý karamel (odstředěné mléko, syrovátka, cukr, máslo, sůl 2%, přírodní příchuť), slunečnicový a řepkový olej, sójový lecitin, příchuť. Obsahuje alergeny: sezamová semínka, mléko a sóju. Může obsahovat stopy lepku, buráků a jiných ořechů. Udržujte v suchém a chladném místě.
300g.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Řecké pistácie ve spojení s mléčnou čokoládou bez přidaného cukru si můžete užít, i když nesmíte cukr! Je lahodná na palačinky, na croissant nebo jen tak na lžičku.

BIO hořká čokoládová pomazánka bez cukru je vyrobena pouze ze čtyř ingrediencí: obsahuje 94% mandlí, kvalitní kakaový prášek, vanilku a skořici. A to je vše! Neobsahuje žádný...

Skvělá BIO mléčná čokoládová pomazánka obsahuje 35% lískových oříšků, kvalitní kakaový prášek, sušené kokosové mléko a cukr z kokosových květů. Výborná je na palačinky,...

Máslo z burských oříšků je lahodné a kousky křupavých buráků v něm si zamilujete. Vyváženou sladkou chuť si nejlépe vychutnáte jen tak na lžičku nebo si můžete dochutit kaši na...

Pomazánka z lahodných řeckých mandlí! Mlsejte zdravě a vychutnejte si tuto dobrotu do jogurtu, s pečivem, na palačinky, jen tak na lžičku nebo do vašeho smoothie. Po otevření...

Pistáciová pomazánka má ideální obsah mletých řeckých pistácií a hodí se nejlépe na dochucení palačinek, croissantu nebo v současné době je populární do náplně dubajské čokolády.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.