Kód: 2470 |

Baklava COSMOPOLITAN 3 druhy - s vlašskými ořechy, kataifi a pistáciemi 180g KOLIONASIOS

179 Kč 189 Kč Sleva 5 % 99,44 Kč / 100 g
Jsem na cestě z Řecka

Tradiční řecká sladkost Baklava má spoustu variací. Zpravidla je vyrobená z tenkého listového těsta zvaného filo. Vyzkoušejte Cosmopolitan baklavu se ve třech lahodných příchutích - s vlašskými ořechy, s kataifi a ořechy nebo pistáciovou. Všechny obsahují extra panenský olivový olej, ovesné vločky a vanilkovou příchuť. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu.

 

Možnosti doručení
Kategorie: Baklava, dezerty, chalva, loukoumi
? výrobek obsahuje: mandle,pistácie,vlašské ořechy
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní
Položka byla vyprodána…

Složení:

Baklava s vlašskými ořechy: pšeničná mouka, cukr, ovesné vločky 15%, extra panenský olivový olej 5%, vlašské ořechy 3,5%, mandle, pšeničná semolina, glukózový sirup, přírodní pomerančová šťáva, vanilková příchuť, sůl, kyselina citrónová.

Baklava s kataifi a ořechy: pšeničná mouka, cukr, ovesné vločky 12%, extra panenský olivový olej 4,9%, kataifi 4,5% (pšeničná mouka, kukuřičný škrob, potassium sorbate, sojový lecitin), ořechy 3,5% (mandle, vlašské ořechy, pistácie), pšeničná semolina, glukózový sirup, přírodní pomerančová šťáva, vanilková příchuť, sůl, kyselina citrónová.

Baklava s pistáciemi: pšeničná mouka, cukr, ovesné vločky 15%, extra panenský olivový olej 5%, pistácie 3,5%, mandle, pšeničná semolina, glukózový sirup, přírodní pomerančová šťáva, vanilková příchuť, sůl, kyselina citrónová.

Skladujte na chladném a suchém místě. Může obsahovat stopy mléka, sezamu a jiných ořechů. 

Balení 3x3ks, 180g.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
V Avatar autora | 8.4.2023
doporučuji, jednotlivě zabalené, vhodné na cesty
5
KB Avatar autora | 12.9.2021
Výborné všechny druhy, super je, že jsou jednotlivě zabalené a člověk si je může brát s sebou do práce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Logo KolionasiosNikos Kolionasios se narodil v malé vesnici poblíž jezera v Ioannině ve středním Řecku. V jeho rodině již od třicátých let pekli různé domácí pečivo a samozřejmě baklavu, oblíbený tradiční řecký dezert z filo těsta. Když jeho babička Maria v kuchyni uklidila stůl a poprášila ho moukou, bylo jasné, že brzy rozbalífilo těsto a všichni se těšili na skvělou baklavu. Později se Nikos se svou ženou přestěhovali do Athén, kde úspěšně vedli pekárnu a cukrárnu. Základem úspěchu byla samozřejmě skvělá baklava podle rodinného domácího receptu.

Dnes patří baklava Kolionasios k nejlepším v Řecku, vyváží se do mnoha zemí světa a můžete si ji nyní koupit i u nás v GreekMarketu.

kolionasios_baklavas_092_1