Složení: tahini (rozemletá loupaná sezamová semínka), glukózový sirup 41%, cukr 5,5%, burské oříšky 3,9%, hydrogenovaný palmový olej 2%, příchuť vanilka.
Může obsahovat stopy ořechů.
Balení 200g.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Tradiční řecká sladkost Kourabiedes se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké máslové sušenky s celými mandlemi a karamelem jsou ručně vyrobené a chutnají skvěle.
Dárkové balení VEGAN BAKLAVY se 16. kousky baklavy - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta ve veganské variantě s extra panenským olivovým olejem s několika různými...
Ručně vyrobené tradiční máslové sušenky zvané KOURABIÉ s mandlemi a kousky kakaa patří mezi typické vánoční cukroví, ale k odpolední kávě se hodí kdykoliv. Vyzkoušejte novinku...
Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s pistáciemi a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Perfektní...
Ručně vyrobená celozrnná chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva je slazená stévií, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého...
Baklava bez cukru? ANO! Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta je slazená BIO agávovým sirupem, ochucená zázvorem a javorovým sirupem s pistáciemi, mandlemi a vlašskými...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
