Složení: tahini (rozemletá loupaná sezamová semínka), glukózový sirup 42%, cukr 5,5%, mandle 3,9%, mono a diglyceridy mastných kyselin, extrakt z mydlice, příchutě.
Může obsahovat stopy ořechů.
Balení 200g.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce, ale v řeckých cukrárnách je najdete po celý rok. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem...

Ručně vyrobená celozrnná chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva je slazená stévií, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého...

Měkké ručně vyrobené tradiční medové sušenky zvané MELOMAKARONA s pekanovými ořechy a kousky kakaa patří mezi typické vánoční cukroví, ale k odpolední kávě se hodí kdykoliv....

Tradiční řecká sladkost Loukoumi, ovocné želé obalené v cukru, zná asi každý, kdo někdy byl v Řecku. Dejte si kostičku ke kávě a váš den bude hned veselejší.

Tradiční řecká sladkost Kourabiedes se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké máslové sušenky s celými mandlemi jsou ručně vyrobené a chutnají skvěle.

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s jahodovou marmeládou, čokoládou a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.