Saraglakia jsou zabalené v krabičce se 3 samostatně zabalenými kousky dezertu ve vaničce se sladkým sirupem, takže si můžete dát k odpolední kávě třeba jen jeden kousek a dalši si vychutnat třeba za měsíc. Když to vydržíte :-)
Složení: filo těsto 25% (pšeničná mouka, voda, kukuřičný škrob, sojový lecitin, sůl), cukr, voda, glukózový sirup, mandle 7%, částečně hydrogenovaný rostlinný palmový olej, máslová příchuť, betakaroten, strouhanka (pšeničná mouka, voda, kvásek - voda, pšeničná a žitná mouka, sůl, kultivace laktobacilu, mix částečně hydrogenovaných rostlinných olejů, cukr, droždí, sodium diacetate), šťáva z citrónu, skořice, kyseliná citrónová, vanilín, potassium sorbate.
Balení 180g.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Dárkové balení tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta, mix různých druhů baklavy. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...
Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné lísko oříškovým krémem a...
Dobře známý ručně vyrobený řecký dezert ve sladkém sirupu zvaný baklava je nejlepší s kopečkem dobré vanilkové zmrzliny. Dezert tvoří listové těsto zvané filo, sladká náplň je s...
Dárkové balení VEGAN BAKLAVY se 16. kousky baklavy - tradiční řecké sladkosti vyrobené z filo těsta ve veganské variantě s extra panenským olivovým olejem s několika různými...
Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem pro měkký voňavý dezert.
Tradiční řecký dezert Tsoureki se v Řecku peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné kaštanovým krémem a je máčené v bílé čokoládě. V...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.