Složení: pšeničná mouka, cukr, 12% lískových ořechů, krém z lískových ořechů s kakaem (cukr, rostlinný olej ze semen, 12% lísková pasta, sušené plnotučné mléko, 8% sušené odstředěné kakao, sušená syrovátka, rostlinný olej (palmový), emulgátor: sójový lecitin, aroma), máslo, prášek do pečiva (kypřicí látky: difosforečnany, uhličitan sodný, uhličitan vápenatý, kukuřičný škrob, pšeničný škrob), aroma: příchuť lískových ořechů.
Může obsahovat stopy vajec, sezamu, arašídů, mandlí a vlašských ořechů. Skladujte na chladném, stinném a suchém místě.
200g.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Ručně vyrobená chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva s mandlemi je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého městečka Veroia...

Tradiční řecká sladkost Melomakarona se v Řecku peče hlavně na Vánoce, ale v řeckých cukrárnách je najdete po celý rok. Lahodná chuť řeckého medu a vlašských ořechů je základem...

Tradiční řecký dezert Tsoureki připomíná naši vánočku a v Řecku se peče hlavně na Vánoce. Lahodně měkké těsto posypané plátky řeckých mandlí je plněné lísko oříškovým krémem a...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s jahodovou marmeládou, čokoládou a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího...

Ručně vyrobená celozrnná chalva od Kandylas s tradicí od roku 1927 vám zaručeně bude chutnat. Chalva je slazená stévií, je vyrobená z tahini pěstovaného v okolí řeckého...

Tradiční řecká sladkost vyrobená z filo těsta s pistáciemi a mandlemi. Rodinná firma z řecké Ioanniny vyrábí po desetiletí ty nejlepší baklavy dle domácího receptu. Perfektní...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodina Chrisanthidis otevřela svou první rodinnou dílnu a prodejnu již v roce 1980 v Nea Karvali v Kavale na severu Řecka, kde vyrobili svůj slavný dezert kourabie s tradiční chutí domácího receptu. Rodina a jejich první partneři rok co rok experimentovali, zkoušeli a nakonec vytvořili širokou nabídku produktů prémiové kvality srovnatelné s nejlepšími cukrárnami v té době. Nejoblíbenější dezerty jsou Kourabiedes a Melomakarona, které se v Řecku konzumují hlavně v období Vánoc. Vyzkoušejte lahodné dezerty s mandlemi, vlašskými ořechy nebo lískovými oříšky.