Kód: 0614 |

60% BIO kakao na horkou čokoládu s kardamomem TROPICAL GLACIER kolekce PERU 150g KAKAU

179 Kč 189 Kč Sleva 5 % 119,33 Kč / 100 g
Skladem (> 3 ks)

Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 60% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou špetkou kardamomu, vanilky, skořice zázvoru. Je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou horkou čokoládu té nejvyšší kvality pro opravdové milovníky.

 

Kategorie: Čokolády a pralinky
? výrobek obsahuje: skořice, vanilka, zázvor, kardamom
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká, BIO

Mnoho kmenů již v pravěku používalo kakao. Široký výběr druhů kávovníků rostoucích v tropické džungli v Peru tvoří základ lahodné čokolády s náznaky zemitých chutí.

Horká čokoláda: 45 - 60g kakaa, 280ml mléka nebo kokosového mléka. Do horkého mléka přidejte kakao a pořádně promíchejte, ideálně v mixéru.

Složení: kakaový prášek, kardamom, vanilka, skořice, zázvor, cukr z kokosových květů, vše v BIO kvalitě. Obsah kakaa minimálně 50%.

Bez alergenů - neobsahuje ani stopy lepku, sóji či mléka. Baleno ve 100% biologicky odbouratelném obalu.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 394Kcal, tuky 24,0g (z toho nasycené mastné kyseliny 17g), sacharidy 45g (z toho cukry 38g), bílkoviny 14g, sůl 0,03g.

Balení 150g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

KakaulogoMajitelé firmy Kakau z Athén vyrábějící BIO čokolády žili nějakou dobu v Jižní Americe (Mexico, Peru, Guatemala) a studovali místní kulturu čokolády. Výroba jejich čokolády začíná pečlivým výběrem a studiem surových kakaových bobů, aby definovali způsob pražení, proces, při kterém se uvolňují vůně a chuť každého kávového bobu. Každá čokoláda vytváří zvláštní zážitek, je vyrobena ručně, ručně balena, aby si udržela co nejlepší chuť. Všechny čokolády Kakau jsou zabaleny v recyklovatelném papíře a vloženy do biologicky rozložitelného sáčku vyrobeného z dřevní buničiny, aby byla projevena úcta k přírodě, ze které čokoláda vzešla. Čokolády jsou slazené kokosovým cukrem, který se získává z neotevřeného květu kokosové palmy Cocos Nucifera. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale má výrazné tóny karamelu. Vyzkoušejte excelentní čokolády v BIO kvalitě vyrobené z těch nejlepších bobů z Jižní Ameriky. A čokoládová pomazánka s lískovými oříšky slazená kokosovým cukrem, je nejlepší jakou v životě ochutnáte! :-)

Kakau worship BIO cokolady