Kód: 0606 |

70% BIO hořká čokoláda VANILLA ORCHID kolekce PERU 75g KAKAU

209 Kč 219 Kč Sleva 5 % 278,67 Kč / 100 g
Vyprodáno

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená vanilkou a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro opravdové milovníky.

 

Možnosti doručení
Kategorie: Čokolády a pralinky
? výrobek obsahuje: vanilka
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká,BIO
? kategorie potravin: BIO
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 21 dní
Položka byla vyprodána…

Mnoho kmenů již v pravěku používalo kakao. Široký výběr druhů kávovníků rostoucích v tropické džungli v Peru tvoří základ lahodné čokolády s náznaky zemitých chutí.

Složení: čokoláda z kakaových bobů, kakaového másla ochucena vanilkou a slazená cukrem z kokosových květů, vše v BIO kvalitě. Obsah kakaa minimálně 70%.

Bez alergenů - neobsahuje ani stopy lepku, sóji či mléka. Baleno ve 100% biologicky odbouratelném obalu.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 608 Kcal, tuky 44,1g (z toho nasycené mastné kyseliny 27,8g), sacharidy 45,8g (z toho cukry 30,8g), bílkoviny 6,9g, sůl 0,13g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

KakaulogoMajitelé firmy Kakau z Athén vyrábějící BIO čokolády žili nějakou dobu v Jižní Americe (Mexico, Peru, Guatemala) a studovali místní kulturu čokolády. Výroba jejich čokolády začíná pečlivým výběrem a studiem surových kakaových bobů, aby definovali způsob pražení, proces, při kterém se uvolňují vůně a chuť každého kávového bobu. Každá čokoláda vytváří zvláštní zážitek, je vyrobena ručně, ručně balena, aby si udržela co nejlepší chuť. Všechny čokolády Kakau jsou zabaleny v recyklovatelném papíře a vloženy do biologicky rozložitelného sáčku vyrobeného z dřevní buničiny, aby byla projevena úcta k přírodě, ze které čokoláda vzešla. Čokolády jsou slazené kokosovým cukrem, který se získává z neotevřeného květu kokosové palmy Cocos Nucifera. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale má výrazné tóny karamelu. Vyzkoušejte excelentní čokolády v BIO kvalitě vyrobené z těch nejlepších bobů z Jižní Ameriky. A čokoládová pomazánka s lískovými oříšky slazená kokosovým cukrem, je nejlepší jakou v životě ochutnáte! :-)

Kakau worship BIO cokolady

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení