Složení: Hořká čokoláda Brazil 80% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota Brazil, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 10% kešu ořechy, 3,5% pistáciové ořechy, 6% sušený pomeranč, 0,5% skořice.
Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů a sezamu.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...

BIO 100% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kakaových bobů odrůdy Criollo z Madagascaru zcela bez cukru. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...

Pěkné hořáká 80% čokoláda s kousky kakaa pro opravdové milovníky hořké čokolády.

BIO kokosový cukr je přírodní sladidlo sbírané z neotevřeného květu kokosové palmy (Cocos Nucifera) z Indonésii. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale s výraznými tóny...

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami kolekce ART s přírodními barvami. Originální dárek od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze Soluně od roku 1944.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly ochucená kávou Finca Catarata, vanilkou, špetkou chilli a skořicí a je slazená cukrem z...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.