Složení: hořká čokoláda 70% (95% kakaa - cukr, kakaová hmota, nízkotučný kakaový prášek, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), kakaové máslo, máta 1%, mátová příchuť, přírodní barviva: extrakt ze spirulini, koncentrát ze světlice barvířské.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů a sezamu.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

70% hořká čokoláda od Sokolata Agapitos je krásně krémová a extra hořká. Mňam!

Čokoládu s křupinkami budou milovat všechny děti, až jim křupínky zakřupají v puse.

Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej pomerančem se sušenými houbami, černým...

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami kolekce ART s přírodními barvami. Originální dárek od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze Soluně od roku 1944.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kousky kokosu a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té...

BIO 100% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kakaových bobů odrůdy Criollo z Madagascaru zcela bez cukru. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.