Kód: 0617 |

BIO kakaové boby odrůdy CRIOLLO z Madagaskaru 150g KAKAU

189 Kč 199 Kč Sleva 5 % 126 Kč / 100 g
Skladem (>3 ks)

Nejvyšší kvalita BIO kakaových bobů z vyhledávané odrůdy CRIOLLO z ostrova Madagaskar je ideální svačinka s vysokým obsahem hořčíku bohatého na
vitamíny a spousta minerálů. Slupka ze surových kakaových bobů má také mnoho užitečných vlastností, působí jako je diuretikum, pomáhá detoxikovat játra a má antioxidační účinky. "Křoupněte" si každý den kvalitní kávový bob a budete jednoduše v pohodě :-)

 

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Kategorie: Čokolády a pralinky
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká,BIO
? kategorie potravin: BIO
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 10 dní

Na severní pobřeží ostrova Madagascar rostou kakaovníky druhu Criollo již od 18. století a kakaové boby patří k nejlepším na světě. Čokoláda z nich vyrobená má úžasnou zemitou chuť s náznaky ovoce a tvoří excelentní kombinaci chutí. 

Složení: 100% kakaové boby Criolo v BIO kvalitě.

Bez alergenů - neobsahuje ani stopy lepku, sóji či mléka. Baleno ve 100% biologicky odbouratelném obalu.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 477 Kcal, tuky 29g (z toho nasycené mastné kyseliny 16g), sacharidy 52g (z toho cukry 9g), bílkoviny 21g, sůl 0,02g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

KakaulogoMajitelé firmy Kakau z Athén vyrábějící BIO čokolády žili nějakou dobu v Jižní Americe (Mexico, Peru, Guatemala) a studovali místní kulturu čokolády. Výroba jejich čokolády začíná pečlivým výběrem a studiem surových kakaových bobů, aby definovali způsob pražení, proces, při kterém se uvolňují vůně a chuť každého kávového bobu. Každá čokoláda vytváří zvláštní zážitek, je vyrobena ručně, ručně balena, aby si udržela co nejlepší chuť. Všechny čokolády Kakau jsou zabaleny v recyklovatelném papíře a vloženy do biologicky rozložitelného sáčku vyrobeného z dřevní buničiny, aby byla projevena úcta k přírodě, ze které čokoláda vzešla. Čokolády jsou slazené kokosovým cukrem, který se získává z neotevřeného květu kokosové palmy Cocos Nucifera. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale má výrazné tóny karamelu. Vyzkoušejte excelentní čokolády v BIO kvalitě vyrobené z těch nejlepších bobů z Jižní Ameriky. A čokoládová pomazánka s lískovými oříšky slazená kokosovým cukrem, je nejlepší jakou v životě ochutnáte! :-)

Kakau worship BIO cokolady