Složení: bílá čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), brusinky 10%. Obsah kakaa 26,6%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte na chladném a suchém místě.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda pěkně namixovaná v designu Jacksona Pollocka pro sladké mlsání.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda s vánočním motivem od Sokolata Agapitos 1944. Barvy jsou výhradně přírodní, žádná chemie, jen skvělá čokoláda :-)

KARAMELA je bílá a mléčná čokoláda s pekanovými ořechy a kapučínem, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu.

BIO 90% hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Guatemaly a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...

Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej citrónem se sušenými rajčátky,...

Oblíbená mléčná čokoláda s pěkně velkými celými praženými lískovými oříšky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.