Složení: bílá čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné a odtučněné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), kousky mléčné a hořké čokolády 10%. Obsah kakaa 29,7%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu. Uschovejte na chladném a suchém místě.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Designová bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami s motivem lásky s přírodními barvami, originální dárek nejen na Valentýna od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze Soluně od...

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize, ochucená květem mořské soli a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu...

Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 50% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru slazenou cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou horkou čokoládu té nejvyšší...

Hořká 72% ručně vyrobená čokoláda SATONGO v kombinaci s mangem, růžovým pepřem a himalájskou solí učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.

Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 50% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou vanilkou a slazenou cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou horkou...

BIO kokosový cukr je přírodní sladidlo sbírané z neotevřeného květu kokosové palmy (Cocos Nucifera) z Indonésii. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale s výraznými tóny...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.