Složení: Bílá čokoláda s přírodní jahodovou příchutí 95% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sojový lecitin, přírodní vanilkové a jahodové aroma, barvivo: karmín, aroma), jahodové hoblinky 5% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, syrovátkový prášek, laktóza, vanilkový extrakt, přírodní jahodové aroma, barvivo: karmín).
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
KARAMELA je bílá čokoláda s kešu ořechy, burskými oříšky a mandlemi, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu a křupavých oříšků.
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kousky kokosu a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té...
Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej BIO rozmarýnem se sušenými hřiby a...
Hořká a mléčná čokoláda s mixem oříšků.
Ručně vyrobená hořká čokoláda bez cukru pro všechny mlsaly, co nesladí cukrem.
Lahodná kombinace čokolády, lískových oříšků a lanýže vám učaruje! Ručně vyrobené pralinky nádherně voní a jakmile je rozbalíte a ochutnáte, budete chtít další!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.




