Složení: mléčná čokoláda s medem 90% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, medový prášek 1,5%, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), mléčné čokoládové perly 9% ( cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť, skořice 1%). Obsah kakaa 34%.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Lahodná mléčná čokoláda vyrobená ve vyhlášené cukrárně Agapitos v Soluni.
Mléčná čokoláda bez přidaného cukru s lískovými oříšky a rozinkami slazená stévií pro všechny mlsaly, co nemůžou nebo nechtějí cukr.
Ručně vyrobenou čokoládu s lentilkami budou milovat všechny děti.
Hořká 72% ručně vyrobená čokoláda SATONGO v kombinaci s mangem, růžovým pepřem a himalájskou solí učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.
Hořká čokoláda vytvořená v designu MIO pro sladké mlsání. Barvená 100% přírodními koncentráty.
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kardamomem, vanilkou, špetkou chilli a skořice a je slazená cukrem z kokosových květů....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Sokolata Agapitos: Luxusní řecká čokoláda a pralinky
Sokolata Agapitos je značka luxusní řecké čokolády a ručně vyráběných pralinek. Jejich produkty jsou ideální jako dárek nebo sladká pochoutka.
Mistrovství v čokoládě
Čokoláda je vyráběna z pečlivě vybraných kakaových bobů a často obohacena o řecké ořechy a bylinky.
