Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, přírodní barviva - extrakt ( citrón, kurkuma, spirulina ), antokyan z červeného zelí, koncentrát (červená řepa, ředkev, jablko, černý rybíz, světlice barvířská). Obsah kakaa 39,9%. Čokolády jsou ručně vyráběné a design se může oproti fotografii trochu lišit.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Skvělá 70% hořká čokoláda s goji berry a mandlemi od Sokolata Agapitos.

Bílá čokoláda posypaná kousky kakaa je slazená stévií a mohou si ji tak vychutnat všichni milovníci čokolády, kteří nesmí cukr.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená vanilkou a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší...

Bílá čokoláda s pěkně velkými a sladkými brusinkami.

Mléčná čokoláda bez cukru slazená stévií s kešu ořechy je ideální pro všechny mlsaly, co nechtějí nebo nemohou cukr.

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami kolekce VÁNOCE s přírodními barvami. Originální dárek pro vaše blízké na Vánoce od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.