Složení: hořká čokoláda bez přidaného cukru 100% (55,5% kakaa - sladidla stévie a maltitol, kakaové máslo, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť).
Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů a sezamu.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Mléčná lahodná čokoláda bez cukru slazená stévií je ideální pro všechny mlsaly, co nechtějí nebo nemohou cukr.

Pěkné hořká 80% čokoláda s kousky kakaa pro opravdové milovníky hořké čokolády.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda s barevným designem Spot. Barvená 100% přírodními koncentráty.

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami kolekce ART s přírodními barvami. Originální dárek od vyhlášeného výrobce čokolád Agapitos ze Soluně od roku 1944.

Hořká 70% ručně vyrobená čokoláda SAO THOME z kakaové odrůdy Forastero v kombinaci s tymiánem, kardamomem, citrónem a uzeným pepřem učaruje všem milovníkům hořké čokolády...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.