Složení: hořká čokoláda bez přidaného cukru 100% (55,5% kakaa - sladidla stévie a maltitol, kakaové máslo, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť).
Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů a sezamu.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

100% hořká čokoláda bez cukru s mandlemi, lískovými oříšky, brusinkami a rozinkami pro opravdové milovníky hořké čokolády.

Fenomén poslední doby - dubajská čokoláda naplněná pomazánkou z mletých pistácií s trochu tahini smíchaná s křupavým těstem kataifi z řeckého ostrova Evia je lahodná, křupavá a...

Mléčná čokoláda s cappuccinem a kávou nadchne všechny milovníky kávy.

Bílá čokoláda posypaná kousky kakaa je slazená stévií a mohou si ji tak vychutnat všichni milovníci čokolády, kteří nesmí cukr.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda s vánočním motivem od Sokolata Agapitos 1944. Barvy jsou výhradně přírodní, žádná chemie, jen skvělá čokoláda :-)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.