Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, přírodní barviva - extrakt ( citrón, kurkuma, spirulina ), antokyan z červeného zelí, koncentrát (červená řepa, ředkev, jablko, černý rybíz, světlice barvířská). Obsah kakaa 39,9%. Čokolády jsou ručně vyráběné a design se může oproti fotografii trochu lišit.
Může obsahovat stopy lepku, ořechů a sezamu.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize, ochucená květem mořské soli a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu...

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Peru ochucená kardamomem, vanilkou, špetkou chilli a skořice a je slazená cukrem z kokosových květů....

Ručně vyrobenou čokoládu s lentilkami budou milovat všechny děti.

BIO kokosový cukr je přírodní sladidlo sbírané z neotevřeného květu kokosové palmy (Cocos Nucifera) z Indonésii. Jeho chuť je podobná hnědému cukru, ale s výraznými tóny...

Hořká, mléčná a bílá čokoláda s vánočním motivem od Sokolata Agapitos 1944. Barvy jsou výhradně přírodní, žádná chemie, jen skvělá čokoláda :-)

Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 60% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Peru ochucenou špetkou kardamomu, vanilky, skořice zázvoru. Je slazená cukrem z...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.