Složení: Madagaskar hořká čokoláda 97% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota Madagaskar, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 2% růžový pepř, 0,5 % skořice, 0,5% kardamom.
Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů, sezamu.
Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...
Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...
Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.
Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.
Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.
Mléčná ručně vyrobená čokoláda JAVA v kombinaci s makadamovými ořechy, růžovým pepřem a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.
Bílá čokoláda posypaná kousky kakaa je slazená stévií a mohou si ji tak vychutnat všichni milovníci čokolády, kteří nesmí cukr.
Hořká a mléčná čokoláda s mixem oříšků.
KARAMELA je bílá čokoláda s kešu ořechy, burskými oříšky a mandlemi, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu a křupavých oříšků.
Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami bez cukru slazená stévií s přírodními barvami. Vyberte si nově kromě klasického designu také ART pralinky s originálními...
BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.