Kód: 2447 |

MADAGASCAR 67% hořká čokoláda s růžovým pepřem, skořicí a kardamomem 100g SOKOLATA AGAPITOS

129 Kč 139 Kč Sleva 7 % 129 Kč / 100 g
Skladem (>3 ks)

Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda MADAGASCAR z kakaových odrůd Criollo, Forestero a Trinitario v kombinaci s růžovým pepřem, skořicí a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké čokolády nejvyšší kvality.

 

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
11.8.2022
Kategorie: Čokolády a pralinky
? výrobek obsahuje: růžový pepř,skořice,kardamom
? bezlepkové: ano
druh čokolády: hořká
Minimální trvanlivost: standardně za více jak 21 dní

Složení: Madagaskar hořká čokoláda 97% (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota Madagaskar, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), 2% růžový pepř, 0,5 % skořice, 0,5% kardamom.

Může obsahovat stopy lepku, mléka, ořechů, sezamu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Sokolata Agapitos kvalitni cokolady ze SoluneFirma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik Sokolata_Agapitos_logoproslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení