Složení: Ruby čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, odstředěné sušené mléko, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, kyselina citrónová, přírodní vanilková příchuť), sušené jahody 8%, maková zrnka 2%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů. Uschovejte na suchém a chladném místě.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Hořká, mléčná a bílá čokoláda pěkně namixovaná v designu Jacksona Pollocka pro sladké mlsání.

Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou 70% hořkou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej citrónem se sušenými rajčátky,...

Čokoládu s křupinkami budou milovat všechny děti, až jim křupínky zakřupají v puse.

KARAMELA je bílá a mléčná čokoláda s pekanovými ořechy a kapučínem, která se rozpustí na jazyku a zanechá lahodnou sladkou chuť karamelu.

RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...

RUBY čokoláda je 100% přírodní čokoláda s vysokým podílem kakaa, má lehce ovocnou chuť a bez jakýchkoliv barviv ma přirozeně rubínovou barvu. Ochutnejte "nováčka" mezi...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.