Složení: Ruby čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, odstředěné sušené mléko, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, kyslina citrónová, přírodní vanilková příchuť), sušené višně 8%, kokos 2%.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů. Uschovejte na suchém a chladném místě.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

BIO hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa je vyrobená z kávových bobů z Belize a je slazená cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou čokoládu té nejvyšší kvality pro...

Hořká a mléčná čokoláda s mixem oříšků.

Také máte rádi horkou čokoládu? Vyzkoušejte BIO 75% vyrobenou z kakaa z kávových bobů z Perus trochou chilli slazenou cukrem z kokosových květů. Užijte si skvělou horkou...

70% BIO hořká čokoláda s brusinkami, quinoa a skořicí pro opravdové milovníky hořké čokolády navíc v bio kvalitě.

Mléčná čokoláda s cappuccinem a kávou nadchne všechny milovníky kávy.

70% hořká čokoláda od Sokolata Agapitos je krásně krémová a extra hořká. Mňam!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.