Složení: čokoláda 40% kakaa - cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), barvy: extrakty z citrónu, kurkumy, spiruliny, koncentráty z červené řepy, jablka, černého rybízu, světlice barvířské.
Zajíček: sušenka 23% (pšeničná mouka, vejce, máslo, glukóza, voda, bramborový škrob, palmový olej, gylcerol, karboxymethylcelulóza, xantanová guma, kyselina citrónová, košenila, vanilín.
Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů. 120-130g

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Čokoláda s olivovým olejem? Proč ne! Vyzkoušejte skvělou mléčnou čokoládu, do které byl přidán infuzovaný extra panenský olivový olej mandarinkou s konopnými semínky, mákem...

Bílá čokoláda posypaná kousky mléčné a hořké čokolády vyrobená ve vyhlášené cukrárně Agapitos v Soluni.

Hořká 67% ručně vyrobená čokoláda MADAGASCAR z kakaových odrůd Criollo, Forestero a Trinitario v kombinaci s růžovým pepřem, skořicí a kardamomem učaruje všem milovníkům hořké...

Hořká čokoláda vytvořená v designu MIO pro sladké mlsání. Barvená 100% přírodními koncentráty.

Pořádně velká bonboniéra s ručně vyráběnými pralinkami bez cukru slazená stévií s přírodními barvami. Vyberte si nově kromě klasického designu také ART pralinky s originálními...

Lahodná mléčná čokoláda vyrobená ve vyhlášené cukrárně Agapitos v Soluni.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Firma Agapitos byla založena v roce 1944 Valogiorgisem Agapitosem. Osobně vymyslel recepty, které jeho obchod na ulici Tsimiski v centru Thessalonik
proslavily u místních obyvatel, ale i u turistů z celého světa. Vyráběli dezerty a čokolády, které měly nejen fantastickou chuť, ale byly také krásné na pohled. Pro dosažení těch nejlepších výsledků i po 74 letech je tato filozofie základem pro vše, co v Agapitosu dělají, z těch nejlepší ingrediencí, které tu vždy používali a podle vlastních ověřených receptů. Dnes je chuť čokolád Agapitos opravdovým ochutnáváním čokoládové historie. Při výrobě čokolád nejsou používány žádné konzervanty, náhražky, palmový tuk atp., jen samé přírodní suroviny.