Složení: mini citróny 45%, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, konzervační látka (sorbát draselný max 0,1%), příchuť. Může obsahovat stopy ořechů.

Bonbóny z Chiosu s mastichou, tradiční recept, skvělá chuť.

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Tradiční sladkost HYPOVRICHIO, což znamená ponorka, je oblíbená sladkost řeckých dětí. Naberte kávovou lžičku hypovrichia a dejte ji do malé skleničky se studenou vodou. Ta se...

Zralé sladké švestičky a skořice jsou základem domácího džemu, který je skvělý na snídaní jen tak k dochucení hustého řeckého jogurtu, výborně se hodí na croissant nebo na...

Velmi ojedinělý způsob úpravy pistácií, které se ještě nezralé naloží včetně slupky do cukrového sirupu s citronovou šťávou a vznikne úžasná měkká sladká pistácie. 100% přírodní...

Řekové milují sladkosti. Velmi oblíbené jsou v sirupu naložené vlašské ořechy. Přidejte si lžici do pravého řeckého jogurtu a získáte skvělou snídani. Nebo si jen tak...

Marmeláda ze tří druhů citrusových plodů má dokonale vyváženou chuť a úchvatnou vůni. Nandejte si ji na palačinky ci lívance, přídejte do pravého řeckého jogurtu nebo na lehce...

Tradiční zavařenina z Chiosu chutná skvěle díky vyhlášeným chioským mandarinkám. Jejich kůra je totiž to nejlepší, co na místní mandarince najdete. Vyzkoušejte ráno do jogurtu a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.