Složení: mini citróny 45%, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, konzervační látka (sorbát draselný max 0,1%), příchuť. Může obsahovat stopy ořechů.

Tradiční ručně vyrobené křupavé suchary z krétské Sfakie jsou vyrobené z pšeničné a žitné mouky ochucené spoustou semínek a skvěle se hodí na svačinku na výlet, jako příloha k...

Bonbóny z Chiosu plněné mastichovým krémem, origiální recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené křupavé krétské sušenky s medem, trochou pomerančové šťávy a s vlašskými ořechy ze Sfakie jsou skvělá svačinka na cesty. Bez palmového tuku a...

Měkoučké karamelky z Chosu s přírodní mastichou a mastichovým olejem. Tradiční recept, skvělá chuť.

Tradiční ručně vyrobené lahodné sušenky s lískovými oříšky a karobem z krétské Sfakie. Bez palmového tuku a konzervantů.

Měkké karamelky z Chiosu s mastichou bez cukru, tradiční receptura, skvělá chuť.

Zavařeniny různých druhů ovoce jsou v Řecku velmi oblíbené. Už méně známé je, že Řekové zavařují i různé druhy zeleniny, například lilky nebo rajčata. Vychutnejte si netradiční...

Tradiční sladkost HYPOVRICHIO, což znamená ponorka, je oblíbená sladkost řeckých dětí. Naberte kávovou lžičku hypovrichia a dejte ji do malé skleničky se studenou vodou. Ta se...

Tradiční sladkost HYPOVRICHIO, což znamená ponorka, je oblíbená sladkost řeckých dětí. Naberte kávovou lžičku hypovrichia a dejte ji do malé skleničky se studenou vodou. Ta se...

Chioská mandarinka má úžasnou vůni a chuť a marmeláda z níc je fantastická. Na čerstvé palačinky, na croissant nebo do jogurtu, všude je skvělá.

Chioská mandarinka má úžasnou vůni a chuť a marmeláda z níc je fantastická. Na čerstvé palačinky, na croissant nebo do jogurtu, všude je skvělá.

Džem z granátového jablka z ostrova Kea je skvělý do řeckého jogurtu, na palačinky, čerstvý bílý chléb nebo na croissant.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.